Endurance Sets Penis Extend - SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Endurance Sets Penis Extend

Endurance Sets Penis Extend Specifications

Harga Pasaran Endurance Sets Penis Extend RM59.90
Harga Promo KamiRM39.90
Kos PenghantaranFREE POSLAJU!!!
FungsiTambah Saiz Zakar | Beri Kelainan Pada Pantat

Endurance Sets Penis Extend Description

Endurance Sets Penis Extend dipakai pada kepala zakar ketika ingin bersama dengan isteri. Tujuannya adalah untuk memanjangkan zakar anda dengan segera.

Perlu diingatkan ada wanita yang makamnya nun jauh kedalam. Jadi untuk memuaskan isteri yang makamnya jauh ke dalam, maka Endurance Sets Penis Extend mampu membantu anda.

Sementara anda menggunakan alat-alat untuk memanjangkan zakar anda, anda boleh gunakan Endurance Sets Penis Extend dulu. Nanti dah panjang zakar tu, tak perlu lagi guna Endurance Sets Penis Extend ni.

1 Set mempunyai 3 barang. 2 penis extend untuk tambah panjang zakar anda dan 1 cincin zakar.

Isteri pastinya meraung keseronokan ditusuk zakar yang panjang dan power.

Cara Guna Endurance Sets Penis Extend

  1. Sarungkan penis extend tu kat kepala zakar anda.
  2. Kemudian sarungkan kondom. Ini penting untuk memastikan penis extend tu tak tercabut dalam pantat bini anda nanti.
  3. Puaskan isteri anda. Buat dia meraung.

Maklumat Penting. Wajib Baca.

Semua produk adalah 100% asli.

Jaminan dari saya yang telah berniaga sejak 2008.

Sekiranya anda beli lebih dari 1 produk, ada diskaun lagi. Sila whatsapp/sms saya untuk harga special.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tlg jangan merajuk, marah, blok jika saya lambat balas. Sy ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah.

Sebaiknya baca info dibawah sehingga habis sebab kadang-kadang benda yang anda nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila anda membuat pesanan dgn saya, pesanan anda akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa saya pos. Order hari selasa, hari rabu saya pos. Jika order hari sabtu atau ahad, saya akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, saya akan hubungi anda.

Semua urusan penghantaran adalah melalui POSLAJU atau DHL saja.

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bandar besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika anda tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan saya. Saya tak pening kepala, anda pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap anda faham saya hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms anda lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu saya tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Endurance Sets Penis Extend Reviewed by Shafi on Saturday, October 25, 2008 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.