Penambah Saiz Kepala (Penis Glan Extension) - SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Penambah Saiz Kepala (Penis Glan Extension)


Penambah Saiz Kepala (Penis Glan Extension) Specifications

Harga Pasaran Penambah Saiz Kepala (Penis Glan Extension) RM59.90
Harga Promo KamiRM39.90
Kos PenghantaranFREE POSLAJU!!!
FungsiTambah Saiz Zakar | Beri Kelainan Pada Pantat

Penambah Saiz Kepala (Penis Glan Extension) Description

Penambah Saiz Kepala dipakai pada kepala zakar ketika ingin bersama dengan isteri. Tujuannya adalah untuk memanjangkan zakar anda dengan segera.

Perlu diingatkan ada wanita yang makamnya nun jauh kedalam. Jadi untuk memuaskan isteri yang makamnya jauh ke dalam, maka Penambah Saiz Kepala mampu membantu anda.

Sementara anda menggunakan alat-alat untuk memanjangkan zakar anda, anda boleh gunakan Penambah Saiz Kepala dulu. Nanti dah panjang zakar tu, tak perlu lagi guna Penambah Saiz Kepala ni.

Cara Guna Penambah Saiz Kepala

Perhatian!!! Sila gunakan kondom selepas anda pasang penambah saiz kepala. Ini penting untuk memastikan ianya tidak tertanggal dalam pantat ketika anda mendayung isteri anda.

Maklumat Penting. Wajib Baca.

Semua produk adalah 100% asli.

Jaminan dari saya yang telah berniaga sejak 2008.

Sekiranya anda beli lebih dari 1 produk, ada diskaun lagi. Sila whatsapp/sms saya untuk harga special.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tlg jangan merajuk, marah, blok jika saya lambat balas. Sy ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah.

Sebaiknya baca info dibawah sehingga habis sebab kadang-kadang benda yang anda nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila anda membuat pesanan dgn saya, pesanan anda akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa saya pos. Order hari selasa, hari rabu saya pos. Jika order hari sabtu atau ahad, saya akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, saya akan hubungi anda.

Semua urusan penghantaran adalah melalui POSLAJU atau DHL saja.

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bandar besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika anda tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan saya. Saya tak pening kepala, anda pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap anda faham saya hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms anda lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu saya tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Penambah Saiz Kepala (Penis Glan Extension) Reviewed by Shafi on Wednesday, October 15, 2008 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.