High Vacuum Man's Pump - SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

High Vacuum Man's Pump

High Vacuum Man's Pump Specifications

Harga Pasaran High Vacuum Man's PumpRM90.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM58 | Sabah Sarawak RM63
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Saiz Zakar

High Vacuum Man's Pump Description

High Vacuum Man's Pump dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan.

Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, High Vacuum Man's Pump adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation), ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal serta ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Untuk kesan yang lebih baik, anda disyorkan supaya menyapukan krim atau minyak pada zakar terlebih dahulu, dan kemudian pam dengan High Vacuum Man's Pump sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan High Vacuum Man's Pump

Khasiat High Vacuum Man's Pump

  • Melancarkan Darah Zakar Anda!
  • Membuatkan Ketegangan Zakar Anda Lebih Keras!
  • Meningkatkan Ketegangan Zakar Agar Lebih Lama & Bertahan

Peringatan -

  1. Zakar akan terasa bengkak dan pedih pada 2 minggu pertama. Ini adalah simptom biasa ketika zakar mengembang dan memanjang. Teruskan penggunaan sehingga anda mendapat saiz yang ideal.
  2. Sebelum aktiviti pump dilakukan seeloknya anda mengurut sekejap menggunakan minyak/krim untuk melancarkan darah dan sebagai pelincir untuk mengelak rasa sakit sewaktu aktiviti pump.
  3. Amalkan penggunaan High Vacuum Man's Pump tiap-tiap hari selama 20 minit setiap sesi.
  4. Selepas sebulan ukur zakar anda.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

High Vacuum Man's Pump Reviewed by Shafi on Friday, December 26, 2014 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.