Spanish Gold Fly Sex Drops - SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Spanish Gold Fly Sex Drops

Spanish Gold Fly Sex Drops Specifications

Harga Pasaran Spanish Gold Fly Sex DropsRM100.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM65 | Sabah Sarawak RM70
Kos PenghantaranFREE POSLAJU!!!
FungsiTambah Nafsu Wanita

Spanish Gold Fly Sex Drops Description

SPANISH GOLD FLY SEX DROPS INI DICIPTA BAGI MEMPERTINGKATKAN NALURI GHAIRAH WANITA

Spanish Gold Fly Sex Drops dicipta hasil estrak bahan-bahan semulajadi tumbuh-tumbuhan yang diambil serta dikumpulkan dari pelbagai negara serta diproses dengan menggunakan teknologi bio-sintesis.

Didatangkan tanpa warna atau bau, dan ia dapat meresap dengan cepat di dalam apa jua bentuk minuman sama ada sejuk ataupun panas.

1 kotak mempunyai 12 unit spanish gold fly

Bagaimana Spanish Gold Fly Sex Drops Ini Berfungsi?

Spanish Gold Fly menggunakan sejenis hormon yang terdapat dalam kalangan wanita untuk mendorong perasaan seksual dan meningkat pelinciran (mengatasi masalah faraj kering).

Spanish Gold Fly membantu menigkatkan hormon di dalam badan wanita dan juga membantu untuk meningkatkan sistem imun supaya nafsu kekal tinggi. Ia juga tidak meninggalkan kesan sampingan dan selamat.

Kelebihan Spanish Gold Fly Sex Drops

  • Dapat meningkat nafsu wanita.
  • diperbuat daripada bahan-bahan herba.
  • rangsangan faraj wanita
  • pengalaman seks yang luar biasa .
  • Meningkatkan aliran darah ke faraj.
  • Spanish Gold Fly meningkatkan pelinciran di sekitar kawasan faraj  dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.
  • Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu dalam masa lima minit

Disebabkan oleh peningkatan nafsu seks , seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat.

Cara Guna Spanish Gold Fly Sex Drops

  1. Larutkan 1 sachet Spanish Gold Fly Sex Drops kedalam minuman.
  2. Kemudian minum minuman tersebut dan tunggu sehingga 15 minit sebelum bersama suami.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Spanish Gold Fly Sex Drops Reviewed by Shafi on Wednesday, December 30, 2015 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.