Gambir Gold Spray - SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Gambir Gold Spray


Gambir Gold Spray adalah cecair yang disapu pada kemaluan lelaki untuk menjadikan lelaki tahan lebih lama diranjang. Tahan lama barulah isteri kagum.

PENYEBAB UTAMA EJAKULASI PRA MATANG/PANCUT AWAL

  • Zakar yang terlampau sensitif. Zakar yang terlampau sensitif boleh menyebabkan deria dan saraf yang berkaitan dengan pancutan mengalami tindakbalas yang terlampau seterusnya meningkatkan keinginan untuk pancut dan klimaks.
  • Keinginan dan ghairah seks yang terlampau tinggi sehinggakan tidak dapat menahan dan menghalang lagi. Akibatnya berlaku pancutan awal.
  • Hormon tidak seimbang, iaitu tahap hormon-hormon yang mengawal keinginan seks dari ghairah dan pancutan terlalu tinggi, seterusnya mengakibatkan mudah untuk klimaks.
  • Penyebab-penyebab utama pancut awal atau ejakulasi pra matang ini sering menyebabkan kaum lelaki tidak dapat bertahan lama ketika berdayung, dan seterusnya tewas ketika bertarung.

Gambir Sarawak telah lama dikenali sebagai produk yang amat berkesan untuk mencegah masaalah pancutan pramatang yang sering dihadapi oleh golongan lelaki di dalam melakukan aktiviti seks. Produk gambir kini telah dikomersialkan agar lebih mudah digunakan dan amat selamat kerana ianya berasaskan tumbuhan herba dan 100% tanpa memberi apa-apa kesan sampingan.

Gambir Gold Spray diperbuat 100% dari ekstrak gambir sarawak asli. Tiada lagi keraguan. 100% dijamin berkesan membantu anda tahan lebih lama diatas katil. Isteri pasti mengerang kesedapan. Isteri pasti kagum bila anda boleh tahan lebih lama dari biasa.

Cara Guna Gambir Gold Spray

  1. Spray 3-2x ke bahagian kepala dan bawah batang.
  2. Ratakan dan tunggu sehinga 20 minit.
  3. Cuci kemaluan sebelum bersama isteri.
Gambir Gold Spray Reviewed by Shafi on Friday, July 28, 2017 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by SEKS2U: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.